dinsdag 28 februari 2012

Puur en Zuiver

Beste,

Van harte welkom op deze blog.  Wat mag u zoal verwachten?  Heel simpel...we gaan het hier hebben over wijn.  Ik hoor u al denken, oh neen, alweer een blog over wijn.  Klopt, maar hier gaan we het vooral hebben over natuurlijke wijnen waaronder ook de biologische en biodynamische.  En u hebt alweer gelijk....er bestaan al zoveel blogs over alle soorten biologische wijnen.....maar wat volgens mij nog niet bestaat is een blog over natuurlijke wijnen die voor minstens negentig procent zuiver zijn!!!  En wat bedoel ik hiermee?  Natuurlijke wijnen vrij van alle soorten storende en foutieve elementen zoals er zijn: ethylacetaat, acetaldehyde, azijnzuur, autolyse, brettanomyces, disulfide, gebrek aan élevage, ......En geloof me, er zijn helaas (te) weinig natuurlijke wijnen die echt zuiver zijn.  Vandaar deze blog "Puur en Zuiver" die u enkel zal laten kennismaken met natuurlijke wijnen die voldoen aan alle voorwaarden om door het leven te gaan als "Puur en Zuiver".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten