zondag 6 september 2015

THE BAYOU IN WICHELEN


Reeds vele jaren zijn restaurants bezoeken één van onze favoriete bezigheden.  Vooral de zoektocht naar een pretentieloze zuivere keuken waar uitstekende basisingrediënten de basis vormen voor overheerlijke gerechten.  In Frankrijk dragen we vooral La table de Chaintré in het hart, dichter bij ons ben ik dol op "bistro vin d'ou", "het vliegend tapijt" en natuurlijk het ongenaakbare "de veranda".  Maar sinds kort prijkt er een nieuwe naam op dit lijstje, nl.  "The Bayou" gelegen in Wichelen.  Gelegen aan de prachtige oevers van de Schelde, zet chef Nick zijn beste been voor om zijn klanten in de watten te leggen.  Nick leerde de stiel in het gewezen driesterren restaurant "'t laurierblad" in Berlare.  Wat Nick op de borden tovert heeft van stijl niks te maken met dit restaurant.  In The Bayou gaan ze voor lekkere ongecompliceerde gerechten waarbij de allerbeste ingrediënten worden gebruikt.




Nick wordt bijgestaan door de supersympathieke Charlotte die zorgt voor een perfecte bediening en de gasten steeds ontvangt met een stralende glimlach.


Wanneer je dan van dit alles kan genieten op het prachtige terras onder een zalige zon met een schilderachtig decor op de achtergrond....tja dan is echt vakantie....vakantie dicht bij de deur.


Nick en Charlotte, keep on the good work, gezondheid.....



Geen opmerkingen:

Een reactie posten